Om Oss

Vi er Unik Helse


Vi har en helhetlig tilnærming til helse, og ønsker å inspirere til en ivaretakende & helsefremmende livvstil. Dette ved å bidra til en økt forståelse for samspillet mellom kropp og sinn, med vekt på hvordan våre følelser spiller inn.

Vi ser ett behov for mer kunnskap om dette, og ser på kunnskapsdeling som en viktig del av jobben. Vi vektlegger høy faglig kvalitet, og jobber for å møte personen der det er, gjennom å skape en trygg og tillitsfull relasjon, tilpasset den enkeltes behov.


Unik Helse drives av Anette, som er utdannet Sosionom og Yoga lærer.

Hun er utdannet via det svenske Kundaliniyoga instituttet i Stockholm, en grundig 2-årig lærerutdannelse med internasjonal sertifisering. I tillegg har hun videreutdannelse i spes. pedagogikk og bedriftsøkonomi.


En stor interesse for helhetlig helse & selvutvikling har ført henne på en reise inni i mye spennende kunnskap med vekt på hvordan våre tanker, vår fysikk og våre følelser henger sammen/påvirker hverandre. Hun har alltid vært nysgjerrig på hvorfor mennesker gjør som de gjør, og på mellommenneskelige forhold. I tillegg til å være opptatt av en helhetlig tilnærming til helse, er hun opptatt av å være nær naturen så ofte hun kan, skape vekst & bevegelse, og kreative uttrykk. 


Den viktigeste erfaringen er hennes egen personlig reise & opplevelser. Hun har selv opplevd hvordan det er å bli syk av stress, å ha en begrenset pust, og hva som skjer når livet setter spor. Når du slutter fred med kroppen, integrerer mer pust, avspenning og økt bevisshet kan du få en friskere & mer balansert hverdag. Våre kurs er basert på dette.

ANETTE H. BARSTAD

Daglig leder og primus motor for Unik Helse.


Utdannet Sosionom, Yoga Lærer og bedriftsøkonom. En stor interesse for helhetlig helse & selvutvikling, med mye erfaringskompetanse har ført henne på en reise inni i mye spennende kunnskap

Siste Nyheter

 

Vi tilbyr nå to nye & unike behandlinger:
Unik Veiledning
Pust & Avslapningsterapi. 

 

 

Ta kontakt

 

E-post: post@unikhelse.no

Telefon: 936 48 855

 

Følg Unik Helse på Facebook!

Copyright @2019 Unik Helse - All Rights Reserved