Hva skjer?

Velkommen til en inspirerende dag i
vakre Valldal! 27.08.22

Denne dagen setter vi fokus på betydningen av å (trene på) og være på plass/forankret i egen kropp, kroppslig uttrykk, og det å skape bevisst bevegelse.

Hva kan bevegelse fortelle oss, og hvordan kan dette hjelpe oss til å stå sterkere imøte med stress?

Program:
10.30 Velkomst + Undervisning (teori & praksis)
12.30 Lunsj, vedfyrt sauna og/eller avslapning i hage/spa hus
14.00 Undervisning (teori & praksis)
16.00 Avspenning & avslutning

Vi bruker metoder fra Dans og Bevegelses Terapi, vi jobber med forankring gjennom enkle terapeutiske Yoga øvelser og pusteteknikker. Vi jobber med både
ro og rytme. Teori og praksis.

Pris: 790,-
Vedfyrt sauna (valgfritt) 150,-

Nb! Ta med egen lunsj, vi tilbyr frukt og te/kaffe. Ta med egen Yogmatte og pledd.

For (bindende) påmelding send Mail til: post@unikhelse.no

Anette som er kursholder er utdannet Sosionom, Yoga lærer og har en fordypning fra Universitet i Dans & Bevegelses Terapi.

Nettforedrag 10.10.22

I anledning Verdensdagen for psykisk helse, så har vi satt opp ett gratis & viktig nettforedrag! Vi mener at vi trenger ikke å være like, enige eller tro på det samme, men vi trenger hverandre.

Vi tar opp temaet: Hvordan kan vi bli sterkere sammen. Hvorfor er det så viktig å bygge motstandsdyktighet, og tåleevne/aksept mot ulikhet.

Tid: 10.10.22
Sted: Nettbasert
Pris: Gratis

Hvordan melder jeg meg på?

Ved å gå inn på nettsiden www.unikhelse.no- fylle ut kontaktskjema merk melding 'nettforedrag'. Du vil da motta mer info via Mail.

Hvem er vi?
Vi er ett engasjert kjæreste par som holder foredrag og kurs/eventer, samtidig som vi driver en Podcast "Unik Prat med Terje & Anette". Budskapene våre er forankret i sterk faglig kompetanse og ett levd liv!